Meseria diavolului

8 Apr 2009

Sunt fel de fel de meserii si ocupatii care pot fi invatate, "furate" sau deprinse. Unele care confera mult doritul status social, altele doar simpla sursa de suport familial. Unele deosebit de folositoare, altele mai putin.
Una singura mi se pare ca poate combina atributele tuturor celorlalte in ce priveste utilitatea si neutilitatea. Anume profesia de avocat.
Avocatii sunt o tagma aparte. Ei trebuie sa fie bine scoliti si pregatiti.
Pentru a sti sa minta.
Bine, bine, dar toti mintim. Atunci care e
Citeste articolul original »


Comentarii pentru acest articol:


18 Sep 2009
danyrolux

UN SITE PLICTISITOR,NU IL RECOMAND A FI CITIT NIMANUI!


24 Sep 2009
Sophia

Se vede treaba ca asta e unul dintre cei vizati de articolele tale critice. Mai mult ca sigur ca plictisita a fost mamicuta dumnealui cand l-a livrat. Putea sa faca altceva mai inteligent!


24 Sep 2009
Morpheus

Mucosi ca musiu asta care-si permite sa dea sfaturi gasesti la kil peste tot. Felicitari pentru articole si lasa catelusii sa latre la stele!


24 Sep 2009
VIP

La focsani la nea caisa asta sunt multe audi, vw, mioare si bovine. Asa ca s-a gasit nea caisa asta sa plagieze ce au scris altii despre ele


25 Sep 2009
Cata

Draga VIP daca scria numai despre mioare si bovine era de inteles, da' sa scrie despre audi si foksvagin e prea mult pentru cocalaru asta


26 Sep 2009
carmela

Pinalti si curlux asta e tot ce ne mai lipsea


28 Sep 2009
John

Nici o sansa de redresare din pacate pentru societate cand astfel de loaze precum rolux asta isi permite sa critice acest site care e vazut si citit de multi romani din diaspora. Rusine


30 Sep 2009
Ioana T

Articolul e prea desptept pentru besinel asta care considera ca e site-ul plictisitor. Toate articolele sunt scrise cu cap. Un astfel de ins nu poate sa inteleaga asa ceva pentru ca n-are cu ce.


Nume:

Email:

Website:

Comentariu:

Introduceti codul din imaginea alaturata: